Adverteren bij Radio 9 Oostzaan

Radio 9 Oostzaan is de lokale omroep voor de inwoners van Oostzaan en iedereen die belangstelling heeft voor onze regio. Wanneer je luistert naar Radio 9 weet je wat er in onze regio gebeurt, afgewisseld met leuke muziek.

Radio 9 zendt 24 uur per dag uit en is te ontvangen in Oostzaan, Zaanstad, Landsmeer, Amsterdam-Noord en Purmerend.

Vaak horen we van ondernemers dat ze denken dat adverteren via Radio 9 weggegooid geld is. Maar ondernemers, wisten jullie dat er dagelijks potentiële klanten op onze website komen of naar ons luisteren?

Dus horen ook jullie je commercial of zien jullie bannerl!!
Adverteren via Radio 9 is daarom geen weggegooid geld.

Radio 9 heeft een aantal vormen van adverteren of ondersteunen:

Uursponsering:
Aan het begin en eind van een vooraf afgesproken uur komt jouw bedrijf in ons 'dit uur wordt/werd mede mogelijk door' (jouw bedrijfsnaam) spotje.

Commercials:
Met een gesproken of gezongen boodschap heb jij de mogelijkheid om potentiële klanten op een verrassende manier te benaderen. We maken graag met jou een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse? Stuur een mail naar contact@radio9oostzaan.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Deze bedrijven gingen jullie reeds voor.

 
Adverteer bij Radio 9 Oostzaan

Donateur worden van Radio 9 Oostzaan

Dat kan al voor minimaal 10 Euro per jaar.
Als donateur/sponsor van Radio 9 ontvangt u 2 keer per jaar ons programmaboekje waarin de programmering vermeld staat. Ook staan er interessante wetenswaardigheden in omtrent het leukste radiostation in de regio.

Door jouw bijdrage kunnen wij al die leuke programma's blijven maken. Dus wacht niet langer en stuur een mail naar contact@radio9oostzaan.nl om je aan te melden als Radio 9 donateur.

Donaties: IBAN NL79RABO 03505 700 19 t.n.v. Stichting Omroep Oostzaan/Radio 9