Medewerkers, een gezicht bij de stemmen

Als je het over radio hebt en een hobby dan ben je bij Adrie aan het goede adres want bij hem zit het muziek in zijn bloed, al van jongs af aan werkt hij bij de radio, eerst begon hij bij de Ziekenomroep Radio Lucas tot deze in 2013 stopte vanwege bezuinigingen, hij heeft daar ruim 40 jaar gewerkt, maar gelukkig bood de Ziekenomroep Radio Domino (MC Slotervaart) hem nieuw onderdak totdat deze omroep helaas door het failliet gaan van het ziekenhuis.

Adrie Klaver

Alex is met zijn computer kennis de man binnen Radio 9 die zich bezig houdt met de verbindingen tussen de studio en de luisteraar via Internet, Kabel of gewoon lekker ouderwets via de Ether.
Alex Kortekaas
Samensteller en presentator van het eigenzinnige muziekprogramma 'Arjen Ronner Unplugged' op de dinsdagavond tussen 18.00 - 19.00 uur. En maakt samen met Milou Mulder En Rob IJlstra het programma daar is de koffie op de donderdag morgen.
Arjan Ronner
Daniël verslaat voor Radio 9 de uitwedstrijden van OSV en geeft op de maandagmorgen in 'Daar is de koffie' van elke wedstrijd een nabeschouwing.

Daniël Velthuis

Presentator en samensteller van 'Gouden Greep'. Dat op de maandagmiddag tussen 16.00 - 17.00 uur wordt uitgezonden. In dat programma duikt Dick in het verleden van Oostzaan aan de hand van een oud kranten knipselarchief. Dick maakt deel uit van het Radio 9 PR-Team.

Dick de Boer

Om de week presenteert Dirk op de vrijdagochtend vanaf 10.30 uur een half uurtje zijn platenhoek met daarin (bijna) hits van bekende en minder bekende popgroepen en zangers die in de Sixties hebben opgetreden in de Oostzaanse cafés…

Dirk Taams

Edwin verzorgt meerdere programm's op de Dinsdag tussen 21 & 23 uur en op vrijdagavond tussen 19 & 21 uur maakt hij het programma "Disco en R&B 1970 - 1990", daarnaast verzorgt hij op Dinsdag & Vrijdagmorgen de techniek & mede-presentatie bij het programma "Daar Is De Koffie".

Edwin Waagmeester

Op de Dinsdag, Woensdag & Vrijdagmorgen is Hans Mede-presentator, Weerman, Redacteur & als Koffie heer verzorgt hij daarnaast de aanwezigen van een heerlijk Kopje Koffie (of Thee) in het programma 'Daar is de Koffie'.

Hans Admiraal

Samensteller en presentator van 'De Zondagmiddag' In de wintermaanden 3 uur lang sport met live verslag van de wedstrijden van OFC door Jaap de Vries, OKV door Wim de Graaf en van Compaen door Henk van Velthuizen en/of speler(ster) van de 1e teams. Tijdens de zomermaanden is De Zondagmiddag gevuld met muziek en een speciaal uur rond een artiest, groep of muziekstijl. Hans is ook op de donderdag te beluisteren samen met Ronald en Nils tussen 18.00 en 19.00 uur in het programma Swinging 50's. Op de woensdag avond verzorgd Hans de techniek bij het programma 'Kippenvel' van Milou Mulder.

Hans Trampe

Hedwig is lid van de Radio-9 programmaraad, maar maakt daarnaast op de dinsdagmiddag van 2 tot 3 uur samen met Pim het Jazzprogramma op Radio 9.

Hedwig van de Jagt

Samensteller en presentator van 'de Henk en Ingrid Show', elke zaterdag tussen 15.00 - 16.00 uur, een eigenzinnige multiculturele reis door de muziekwereld. Henk is een man met jaren radio-ervaring. Op het gebied van wereldmuziek weet Henk zowat alles.

Henk Tummers

Henk is Op zondag live te horen tussen 17.30 en 18.00 uur, als hij verslag doet voor Volleybalvereniging Compaen (de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1). Het verslag wordt herhaald op maandagochtend tussen 11.30 en 12.00 uur.

Henk van Velthuizen

Jaap de Vries verslaat de thuis- en uitwedstrijden van OFC op Radio 9. Dus een reden om zondagmiddag tussen 14.00 - 17.00 uur te luisteren.

Jaap de Vries

Mede-samensteller, interviewer en presentator van het programma ‘Wakkere Wereld’ Dit programma wordt uitgezonden op dinsdagavond, van 20.00 - 21.00 uur. In z'n vrije tijd is Jaap trompettist in de Zaanse Soul, Disco & Partyband Sjook en houdt hij zich samen met Ron van Veen al jaren bezig met video (camera en editing) - in 2012 was daar zelfs een documentaire. Jaap heeft een creatieve en muzikale achtergrond.

Jaap Wakker

Presentator en samensteller van het programma 'MOOI' (zondag tussen 11.00 en 12.00 uur).  Jack was vanaf de oprichting tot 13 januari 2012 voorzitter van de omroep.

Jack Woestenberg

Jan heeft de afgelopen jaren veel programma's geproduceerd op Radio 9, van cultuur historisch tot muziek. Ook is hij mede-presentator van het ludieke en informatieve 'Skuurpapier'. Jan is tevens lid van het dagelijks bestuur. Tevens is Jan ook actief in het Radio 9 PR-Team.

Jan de Waal

Je hoort hem zelden op Radio 9, maar op de achtergrond zet hij zich als voorzitter van de vereniging met hart en ziel er voor in.

Jan Ruig

Jan Voet is de man achter Sterrenwacht Vesta. Op de donderdagavond tussen 18.00 - 19.00 uur geeft Jan een lezing op de radio, die altijd gerelateerd is aan het programma van Vesta op de vrijdagavond. Dit programma is een co-productie van Radio 9 en Sterrenwacht Vesta.

Jan Voet

Joop verzorgt de lay-out van het programmablad van Radio 9. Joop produceerde en presenteerde samen met Willem Taanman de 'Grijze Golf' op zondagochtend tussen 10.00 - 11.00 uur.

Joop Koekkoek

Karin is sinds 2019 bij Radio 9 werkzaam als mede-presentator op de woensdagochtend bij het programma 'Daar is de koffie' daarnaast fungeert ze als gastvrouw op oproepbasis bij het programma 'Radio9NL' als er artiesten in de studio langskomen!

Karin Bakker

Het best bewaarde geheim van Oostzaan hoor je iedere zondagmiddag.

Larissa de Roo

Laura produceert het cabaretprogramma 'Haal het Doek maar op!' elke Zondagmiddag van 17 - 18 uur. ze haalde oa haar idool Robert Long ooit naar Oostzaan. Ook is zij mede-presentator van het ludieke en informatieve 'Skuurpapier' elke Zaterdagmiddag 14 - 15 uur Ze geeft als teamleider met veel elan sturing aan de afd. Public Relations van Radio9 samen met het redactieteam maakt zij oa het programmaboekje en verzet bergen bij de totstandkoming van het liveprogramma rond de Dam tot Damloop vanuit de tent van fa. Meyn!.

Laura Posch

Marcel maakt sinds Mei 2019 samen met Marcel Smit het programma 'Marcel & Marcel' elke Vrijdagavond tussen 21.00 - 23.00 uur.  Marcel is begonnen bij Radio Zantos, destijds de ziekenomroep van het Bovenij ziekenhuis. Daarna heeft hij vanaf 1992 programma’s gemaakt voor Radio Domino in het Slotervaartziekenhuis.

Marcel Halsema

Ik heb 12,5 jaar samen met Marcel Halsema radioprogramma’s gemaakt bij Radio Domino, de ziekenomroep van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Hij heeft tevens 5 jaar gewerkt bij Radio Amsterdam. Nu maakt hij weer samen met Marcel Halsema op de vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur de Marcel en Marcel Show, met bekende en onbekende muziek uit binnen- en buitenland. In het tweede uur gaan ze terug naar een specifieke maand in het verleden met alle hits en nieuwsfeiten uit die maand.

Marcel Smit

Marco is Maandagochtend te horen tussen 10.30 - 11.00 uur als hij commentaar geeft op de verrichtingen van OFC. Verder heeft Marco in het verleden een grote rol gespeeld in het programma 'De Groene Herberg'.

Marco Spinder

Mede-presentator van 'Jon9' dat op de donderdagavond tussen 19.00 - 21.00 uur wordt uitgezonden.

Mike Boom

Milou is samwnsteller & presentator van het programma 'Kippenvel' elke Woensdagavond van 18.00 - 19.00 uur waarin ze met name Zuid-Amerikaanse klanken laat horen, Tevens is Milou mede-presentator van 'Daar is de koffie!'op de Donderdagochtend.

Milou Mulder

Nico Stet, Lid van het Radio 9 PR-Team.

Nico Stet

Is sinds 01 november 2013 de Programmaleider. Heeft heel wat jaren bij Radio Lucas en andere radiostations gewerkt, heeft z'n sporen dus wel verdiend. Maakt bij Radio 9 programma's en is altijd in voor interviews. Zijn motto: Ga radio maken en doe dat met heel veel plezier!!!

Nils Römer

Piet produceert elke zaterdagochtend tussen 10.00 - 12.00 uur het programma 'Pietsiecato' . op zondag morgen verzorgt Piet het programma 'Nasoezen' van 10 tot 11 uur, op vrijdagmiddag tussen 17 - 19 uur het programma 'Dit is wat de week was..'

Piet Knollema

Pim maakt samen met Hedwig vd Jagt een swingend Jazzprogramma 'Jazzenz' op de Dinsdagmiddag van 14 - 15 uur. Pim is tevens lid van het bestuur van Radio 9. Daarnaast is Pim zeer actief bij vele verenigingen in Oostzaan.

Pim Beudeker

Presentator en samensteller van onder meer 'Daar is de Koffie' . Rob is veel actief als technicus bij live-programma's. Zorgt voor de gereedkoming van producties die aangeleverd worden door o.a. De Grote Kerk. Hij is de locatiemanager en houdt in die functie alles wat buiten de programmering om gebeurt op de studiovloer in de gaten. Zeg maar onze duizendpoot die heel veel doet.

Rob IJlstra

Technicus en mede-samensteller van het programma ‘Wakkere Wereld’. (dinsdag 20.00-21.00) Ron heeft een technische achtergrond en is o.a. afkomstig uit de wereld van de video. Naast bezigheden als cameraman, video-editor en beeldregisseur vindt hij het een uitdaging om samen met Jaap Wakker zich te storten op een magische wereld waarin het beeld door de luisteraar wordt gevormd.

Ron van Veen

Ronald is samensteller en medepresentator van het programma 'The swinging 50's' op de Donderdagavond tussen 18 - 19 uur. Een uur lang onvervalste Rock & Roll.

Ronald Delsman

Ruud is al 16 jaar actief bij Omroep Centraal in Gemert, waar hij vele programma's heeft gemaakt. Voor Radio 9 gaat Ruud een programma maken met Wereld Muziek. Naast Radio maken ondersteund Ruud ook artiesten die wat hulp kunnen gebruiken.

Ruud Siebons

Sjef is begonnen met de website in een nieuwe vorm te gieten en deze te onderhouden. Ook gaat hij Joop Koekkoek ondersteunen met het vormgeven van het programmablad van Radio 9.

Sjef Otten

Sonja Verdult

Sonja Verdult

Mede-presentator van 'Jon9' dat op de donderdagavond tussen 19.00 - 21.00 uur wordt uitgezonden.

Tim Koopmeiners

Wim heeft in het verleden o.a. bij de Ziekenomroepen Radio Domino en Radio VU en Lokale Omroep Zaanradio zijn radio hobby uitgeoefend. Wim maakt sinds 2015 deel uit van de Radio 9 crew en heeft zich ‘eerst een tijdje warm gelopen’ als technicus op de dinsdagochtenden van het programma ‘Daar is de Koffie!’. Sinds 31 januari 2016 presenteert Wim op Radio 9 het Nederlandstalige muziekprogramma Radio9NL waarin hij de nieuwste releases & de mooiste gouwe ouwe laat horen daarnaast ontvangt hij met regelmaat artiesten in de studio danwel telefonisch!

Wim Vinju

 
Presentator en samensteller van 'Thema Mix' op de vrijdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur Wim is tevens co-host van het programma 'Daar is de Koffie' op de woensdag en vrijdagmorgen.

Wim de Boer

Maakt reportages voor het programma 'Daar is de Koffie'. Onder anderen de 'Wild en Gevogelte tip' op donderdagochtend (09.45 uur) Yefke verzorgt ook de verspreiding van het Radio 9 Magazine.

Yefke Kuiper

Wim is elke zondagmiddag te horen in 'Zondagmiddag Lokaal' het sportprogramma tussen 14.00 - 17.00 uur. Wim verslaat vanaf het veld of vanuit de zaal de prestaties van de Oostzaanse Korfbalvereniging (OKV).

Wim de Graaf