Public Relations Team

 
Jan Ruig

Laura Posch

Teamleider
Laura produceert het cabaretprogramma 'Haal het Doek maar op!' elke Zondagmiddag van 17.00 - 18.00 uur. Ook is zij mede-presentator van het ludieke en informatieve 'Skuurpapier' elke Zaterdagmiddag. Ze geeft als teamleider met veel elan sturing aan de afd. Public Relations van Radio 9. Samen met het redactieteam maakt zij o.a. het Radio 9 Magazine.

Wervingsteam

Dick de Boer

Dick de Boer

Presentator en samensteller van 'Gouden Greep'. Verder verzorgt hij de techniek en presenteert ‘Daar is de koffie’. Dick maakt ook deel uit van het Radio 9 Bestuur.

Nico Stet

Nico Stet

Lid van het Radio 9 Public Relations Team.

Milou Mulder

Milou Mulder

Milou is samensteller & presentator van het programma 'Kippenvel' elke Woensdagavond van 18.00 - 19.00 uur waarin ze met name Zuid-Amerikaanse klanken laat horen.

Magazine Redactie

Jack Woestenberg-van Dalen

Magazine Redactie

Jack Woestenberg-van Dalen

Presentator en samensteller van het programma 'MOOI' (zondag tussen 11.00 en 12.00 uur). Jack was vanaf de oprichting tot 13 januari 2012 voorzitter van de omroep.

Milou Mulder

Magazine Redactie

Milou Mulder

Milou is tevens mede-presentator van 'Daar is de koffie!' op de Donderdagochtend.

Grafische Vormgeving, Website en Social Media beheer

Joop Koekkoek

Magazine Redactie en vormgeving

Joop Koekkoek

Joop verzorgt, samen met Sjef Otten, de lay-out van het Magazine van Radio 9. Joop produceerde en presenteerde samen met Willem Taanman de 'Grijze Golf' op zondagochtend tussen 10.00 - 11.00 uur.

Sjef Otten

Website & Social Media beheer

Sjef Otten

Grafische duizendpoot. Heeft de nieuwe Radio 9 Website ontworpen en onderhoud de site. Geeft samen met Joop Koekkoek vorm aan het Radio 9 Magazine.