Winnaars Radio 9 PRIJSPUZZEL 2022


Klik op afbeelding voor vergroting.

Tijdens de live uitzending van de trekking van de Radio 9 prijspuzzel op zaterdag 29 oktober van 17.00 – 18.00 uur heeft Oostzaan’s burgemeester Marvin Polak de gelukkige prijswinnaars uit de inmiddels fameuze trommel getrokken. De diverse winnaars zijn gelijk gebeld en hebben rechtstreeks via de telefoon in de uitzending het goede nieuws gehoord.

De juiste oplossing is: Radio negen oostzaan brengt je actualiteiten en muziek.

De winnaars zijn:

1e prijs: Een waardebon van € 75,--, te besteden bij één van onze sponsors.
Karin Beekman, Amsterdam Noord.
2e prijs: Een waardebon van € 50,--, te besteden bij één van onze sponsors.
Marijke Hopman, Oostzaan.
3e prijs: Een waardebon van € 25,--, te besteden bij één van onze sponsors.
Monique Gerrets, Landsmeer.

  • Daarnaast zijn er vijf waardebonnen van € 10,-- beschikbaar gesteld door de firma Ruig Wild & Gevogelte, in te wisselen bij hun winkel aan het Zuideinde 235 in Oostzaan. De winnaars zijn: Bert Zonneveld, Oostzaan - Nico Stet, Oostzaan - Frank Bekebrede, Oostzaan - Denis Caldenhove, Oostzaan - Ina van Tongeren, Oostzaan.
  • Voor onze Donateurs viel er dit jaar een extra waardebon van € 75,-- te verdienen en deze werd verloot onder de ingezonden, correcte oplossingen van onze Donateurs. Dit geldde tevens voor nieuw aangemelde Donateurs die vóór de prijstrekking hun donatie hadden overgemaakt. De winnaar is: Familie Schouten, Oostzaan.
 
 
 

Klik op de afbeelding om het Radio 9 Magazine te lezen en/of te downloaden.

 

Adverteren via Radio 9 is geen weggegooid geld.

Ondernemers, weten jullie dat er dagelijks potentiële klanten op onze website komen of naar ons luisteren? Dus horen zij ook jullie commercial of zien jullie bannerl!!

 
 

Lijkt het je leuk om radio te maken?
Radio 9 kan altijd nieuwe talenten gebruiken. Stuur een mailtje met je motivatie naar info@radio9oostzaan.nl of kom een keer langs in de studio. In de ochtend zijn we meestal aanwezig tussen 09.00 - 12.00 uur. Maar ook in de avonduren zijn er mensen in de studio aanwezig. Bel vooraf even met 075 - 77 100 33 om te horen of er iemand is. Leeftijd is niet zo belangrijk. Interesse, betrokkenheid en collegialiteit zijn belangrijker.